keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kuulumisia

Heipparallaa! Pitkästä aikaa päivitystä raksalta! Nyt on ollut niin paljon tekemistä ja töitä, ettei ole ollut pahemmin aikaa availla tietokonetta. Lisäksi jouduin raivaamaan hieman tietä koneen ääreen täällä pahvilaatikkoviidakossa!:D Onneksi päästään näistä kohta eroon.

Nämäkin kuvat on taas pikkuisen jäljessä, mutta tässä näkee, että on tapahtunut ja paljon! Valkoinen kiiltävä laattalattia on saatu asennettua ja saumattua, yläkerran lattia on kokonaan valmis ja ollaan saatu hankittua väliovetkin! Mutta ei kahvoja.. Meidän timpuri jäi alakerran vessaan vahingossa lukkoon, kun irtokahva olikin jäänyt ulkopuolelle, onneksi oltiin paikalla.:D Wc kalusteet on asennettu ja hanat ja suihkutkin hankittu, mutta niistä ja yksityiskohdista vielä lisää myöhemmin.

Yläkerran lattia on tehty samasta laminaatista, mitä käytimme edellisessä asunnossamme. Vaikka lattialämmitys toimiikin paremmin laatan kanssa, emme halunneet laattoja enää yläkertaan, vaan halusimme tuoda hieman lämpöä vaalealla puun sävyllä ja toimiihan se lattialämmitys laminaatinkin kanssa. Valkolakattu katto sopii myös ihanasti tähän kokonaisuuteen, eikä alakerran hallitseva kiiltävä laatta näytä liian kylmältä ja sairaalamaiselta vaan tuo sen ihanan luksuksen ja valon kotiin! Kun ilta hämärtyy ja tähtitaivas valot on päällä, tähdet kimmeltää niin upeasti tuosta valkoisesta kiiltävästä laatasta!
Tämä kuva on otettu master bedroomin sisäikkunasta.

Seuraavana hankintana onkin sitten kodinkoneet. A on kysellyt jo tarjouksia eri paikoista, joten eiköhän nekin pian saada omille paikoilleen. Saarekkeeseen tulee kaasu- sekä tavallinen liesi. Ikkunan lähelle alekkain mikro sekä uuni, viereen integroitu astianpesukone ja tuohon isoon koloon jääkaappipakastin. Keittiökaapit ovat korkeakiiltovalkoiset, eivät siniset, niinkuin mun äiti ja A:n porukat aluksi luulivat.:D hehee

Keittiökaapit hankeimme sittenkin mittatilaustyönä Kodin Helmi-Keittiöiltä, josta kuulimme paljon hyvää ja timpurimmekin suositteli. Tilasimme Helmi - Keittiöltä keittiökalusteet, molempien vessojen kalusteet, altaat, jokaiseen kolmeen makuuhuoneeseen sekä eteiseen maitolasi/peili liukuovet ja kaikki tehtiin tosiaan mittojen mukaan. Eipä jää mitään tyhjiä koloja mihinkään ja on luotto siitä, että kaikki osuu paikoilleen ja näyttää hyvältä!:)

Pikkumakkarin liukuovet

The master bedroom

 Oli pakko napsaista kuvat myös tästä yläkerran wc/suihkun tähtitaivaasta. Mikä kimallus!

Ihanaa keskiviikkoa!